Lego Architecture

Nedenfor kan du se de forskellige sæt der findes i Lego Architecture serien.

Bag om Lego Architecture

Lego Architecture serien har kørt siden 2008. Alle sæt i serien er skabt af en arkitekt ved navn Adam Reed Tucker, som kommer fra Chicago. Han har altid været en stor fan af Lego, og derfor ledte han efter en måde at kombinere arkitekturen og legoen. Resultat var Brickstructures Inc hvor han lavede Lego-modeller af forskellige kendte bygningsværker.

 

Hans arbejde blev opdaget af Lego som fik ham ombord i firmaet, og i 2008 blev det første sæt i serien, Sears Towers (link til produktside) fra Adams hjemby Chicago lanceret.

 

Sidenhen er serien vokset, og du har nu mulighed for at bygge så kendte bygninger som Empire State Building (link til produktside), Det Hvide Hus (link til produktside), og Trevi Fontænen (link til produktside) i Rom.

 lego architecture

Lego Architecture er en af de få serier som er baseret direkte på den virkelige verden, og alle modellerne lavet i mikro-skala. Empire State Building består således kun af 77 klodser, Operahuset i Sydnet (link til produktside) af 270, og Eifellårnet (link til produktside) af 321. Man kan sagtens genkende de forskellige bygningsværker og have dem stående fremme, og en model som FNs hovedkvarter (link til produktside) som består af 597 klodser og er 21 cm bred egner sig godt til at stå på skrivebordet og pynte. Vil man have en større model med langt flere detaljer skal man kigge på Lego Advancet Models serien hvor man f.eks. kan få en Tower Bridge der er 102 centimeter lang.

Læs mere om Lego Architecture på Legos hjemmeside.

Lego Architecture er blevet en stor succes blandt voksne, og mange er glade for modellernes simple design, hurtige byggetid, acceptable pris og det at de ikke fylder hele spisebordet. Lego har her virkelig ramt hovedet på sømmet, og er et godt eksempel på en god serie til voksne.

Du kan også se lidt om Lego Architecture i denne video:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *