Lego Atlantis

Her kan du se alle sæt fra Lego Atlantis serien

 

Historien i Lego Atlantis

lego atlantisI Lego Atlantis serien følger vi en gruppe modige udforskere der undersøger havbunden efter tegn på den sagnomspundne forsvundne by Atlantis. De har en lang række forskellige undervandsfartøjer og en masse forskelligt spændende udstyr med sig.

 

På deres vej mod Atlantis møder de kæmpe vagter, krigere fra Atlantis, og til sidst finder de også selve byens beboede ruiner.

 

Lego Atlantis serien minder om tidligere undervandsserier fra Lego, men bringer noget nyt og futuristisk med sig med de røde fartøjer og undervandskrigerne.

Se en film om Lego Atlantis herunder eller læs mere om Lego Atlantis her:

 

Hvad er Atlantis?

Atlantis blev første gang nævnt i Platos værker, som en ø, og “fjenden” i historien. De bekrigede det historiske Athen, men Athen sejrede, og til sidst faldt øen Atlantis i unøde hos guderne, og øen sank i havet.

 

Selv om historien om Atlantis ikke fylder meget i Platos samlede værker har den haft stor indflydelse på litteraturen gennem tiden, og historien om den forsvundne by har overlevet helt op til i dag, og er et meget brugt emne for historier, film og spil – og nu også Legosæt.

 

Selv om historien om Atlantis skal læses allegorisk er jagten på den forsvundne by noget mange mennesker har taget seriøst, og utallige steder i både Middelhavet, Atlanterhavet og Nordsøen (og også ved fjernere egne som Antarktisk, Indien og Caribien) er blevet foreslået som hjemsted for Atlantis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *