Lego Bionicle

Dette er kæmpe serie, som formåede at komme i både plastik- og fjernsynsform. Der bliver tilbudt fede slåskampe, seje figurer og stor fleksibilitet. Helt nye set er på vej fra denne serie – nemlig Lego Bionicle.

lego bionicle

Lego Bionicle var en serie som startede i 2001. Serien havde kæmpe succes, og udgav endda 3 spillefilm – den første i 2003. Serien sluttede dog i 2010, og blev ført videre af den lignende serie Lego Hero Factory. Figurerne i Lego Hero Factory minder meget om Bionicle, men har en mere moderne stil over sig. Lego Hero Factory sluttede dog i starten af 2015, men det var der også en god grund til. Bionicle kom nemlig tilbage på markedet i 2015, og forventer at blive en ligeså stor succes som sidst. Denne gang har Bionicle figurerne, ligesom Hero Factory, et mere moderne og nyere look over sig. Tidligere var der ikke så mange farver på figurerne fra Bionicle, men er der blevet lavet om på.

Se en fed video med alle de nye figurer fra Lego Bionicle her:

Selvom Lego Bionicle er en stor serie, er det faktisk ikke en serie for sig selv. Lego Bionicle er nemlig en underserie til Lego Technic, som er en af Legos ældste serier. Grunden til dette er, at mange delene som Bionicle er lavet, faktisk er Technic dele. Technic er en serie med mange muligheder, men som oftest bruges til at bygge modeller og maskiner.

 

Du kan læse mere om både Lego Technic og Lego Bionicle inde på Lego Technic.

 

En stor udvikling

Lego Bionicle var en kæmpe succes for drenge i alderen 7 – 13 år, og solgte utroligt godt lige fra start. Flere og flere figurer blev føjet til historiens fede univers, og mange muligheder blev tilgængelige. De første bionicles var små, og kunne skyde en slags “frisbee” afsted fra deres ene arm, som en slags våben mod fjender. Senere blev der dog tilføjet større og mere avancerede figurer, som kunne meget mere end de første. Figurernes våben var ofte en del af deres krop som f.eks. et sværd i forlængelse af deres arm. Figurerne var designet til lege med kamp og udfordringer, og var perfekte actionfigurer.

 

Læs mere om Bionicles dobbeltgænger serie – Lego Hero Factory

 

Lego Bionicle er en perfekt drengeserie. Hvem kan ikke lide seje robotter som kæmper mod hinanden? Og udover over det, er det et godt alternativ fra Lego. Mange af Legos normale elementer kan stadigvæk ses i Bionicle, og alligevel er legetøjet noget helt for sig selv.

Læs mere om Lego Bionicle inde på Legos egen hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *