Lego Cars (Biler)

Her kan du se de tilgængelige sæt i Lego Cars serien (også kendt på dansk som Lego Biler), baseret på den populære Disney Pixar film.

Lego Cars serien:

I Lego Cars serien finder man de fleste scener fra de to film. Der er alle de kendte figurer som Lynet McQueen, Bumle, Doc, og alle de andre indbyggere i Kølerkildekøbing, og senere også Finn McMissile og alle de andre figurer fra Cars 2 filmen.

lego cars (biler)

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du læse lidt om selve Lego Cars serien.

Historien i Cars-filmen:

Vi starter historien hvor vi møder Lynet McQueen – en ung og selvisk men meget dygtig racerkører, der kun er én sejr fra at vinde stempelpokalen, i øvrigt som den første debutant nogensinde. Undervejs til det sidste løb bliver han væk  og ender i Kølerkildekøbing, en lille by på den nu næsten øde route66. Han kommer til at ødelægge vejen, og bliver tvunget til at reparerer den igen før han kan tage videre.

I mellemtiden bliver han venner med kranbilen Bumle, og lærer at holde af alle de skøre og skæve biler der findes i byen.

Til sidst opdager han at de sande værdier for en bil ikke findes i pokaler, men i venskaber, og han ender med at flytte til Kølerkildekøbing efter det sidste løb er kørt.

Historien i Cars 2:

Lynet McQueen bor i Kølerkildekøbing med sine venner og er blevet 4-dobbelt vinder af stempelpokalen da han bliver inviteret til at køre et internationalt grand prix, arrangeret for at promovere et nyt brændstof, allinoil. Hvad han ikke ved er at en skurk forsøger at sabotere løbet for at sikre at det nye brændstof ikke bliver en succes.

Bumle bliver hemmelig agent sammen med Finn McMissile, og sammen med de øvrige beboere i Kølerkildekøbing får de i sidste øjeblik forputtet de onde planer – og bumle bliver slået til æresridder af den engelske dronningebil.

Her kan du se de forskellige modeller blive bygget:

Sjove facts:

Oprindeligt var det Legos canadiske konkurrent Mega Blocks der havde licens til Cars-filmene, men Lego fik sikret sig licensen i 2011.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *