Lego Creator

Lego Creator serien er en serie der handler om at skabe. De fleste Lego Creator sæt kan bygges om til 3 forskellige ting og indeholder ikke minifigurer (Legomænd), og fokuserer på bygge-elementet i Lego.

[lego-creator-set]

Bag om Lego Creator:

Lego Creator serien startede i 2001, og er blevet en af Legos ”faste serier”. Da det er byggeelementet der er i fokus er de fleste Creator-sæt baseret på enten bygninger, biler eller dyr. De fleste sæt er dog lavet til at passe i størrelsesforhold til legomænd, så bygger du et hus fra Creator-serien vil dine legomænd sagtens kunne bruge det efterfølgende. Siden 2011 er der dog begyndt at komme minifigurer med til nogle sæt.

lego creator

Kompleksiteten i sættene afhænger af størrelsen. De mindre sæt bruger som regel standard-brikker og simle byggetekniker mens de større sæt i højere grad gør brug af specialbrikker og avancerede byggeteknikker. Derfor kan et Creator-sæt være meget lærerigt og give en masse inspiration til hvordan man kan bygge med sit øvrige Lego.

Se videoen af nogle af Creator setsene:

Siden 2006 har de fleste Lego Creator sæt været såkaldte ”3-i-1” sæt hvor man med de samme klodser kan bygge 3 forskellige ting. F.ek.s kan ét sæt bygges til enten en ørn, en skorpion eller en bæver, og et andet sæt kan være enten en lille hytte, et skaterhus eller en vindmølle.

Det styrker kreativiteten og gør at det samme sæt kan bruges igen og igen.

Du kan læse mere om Lego Creator på Legos officelle hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *