Lego Friends

Lego Friends

 

Lego Friends veninderne Olivia, Emma, Andrea, Mia og Stephanie bor i Heathlake City som er fyldt med hyggelige oplevelser og spændende byggeudfordringer.

 lego friends

Mini-Dolls:

Personerne i Lego Friends-serien er ikke formet som den almindelige Mini-Figure (bedre kendt som en helt almindelig Lego-mand) men er i stedet designet som Mini-Dolls. En Mini-Doll er en bitte smule større end en almindelig lego-mand, men er meget mere realistisk i designet og ikke så firkantet. Ligesom den almindelige lego-figur kan en mini-doll skilles ad i 4 dele (ben, torso, hoved og hår) som kan kombineres på kryds og tværs.

 

Mini-Doll’en har fået en god modtagelse og bliver anerkendt for deres kombination af realisme og høje detaljegrad samtidig med at de i størrelse passer ind i Lego-universet.

Se en video om et af Lego Friends’ set:

Pigerne i Lego Friends:

I Lego Friends følger vi 5 gode veninder gennem deres daglige liv i Heartlake City. De 5 veninder er:

 

Olivia: Olivia har kastanjebrunt hår, lysebrune øjne og lys hud. Hun er seriens primære hovedperson. Hun er miljøforkæmper og hun er glad for videnskab, natur og historie. Hun kan også godt lide at opfinde ting, læse, at hejke, tage billeder, gå i skole og at tegne. Derudover har hun et nyfødt føl hun passer på.

 

Hendes signaturfarver er lyserød, lilla og hvid. Hun går med en lyserød t-shirt, et lilla skørt og lyserøde ballarinaer. Hun er meget intelligent og fokuseret, men til tider klodset.

 

Stephanie: Stephanie har blondt hår, blå øjne og lys hud. Hun er en selvsikker, naturlig leder. Hun er meget social, kreativ og organiseret. Hun elsker fester, fodbold, at tale med folk og at skrive historier til skolens avis.

 

Hendes signaturfarver er hvid, magenta, og lys lyserød. Hun går med en hvis t-shirt, en magenta nederdel og matchende sneakers. Hun er meget nede på jorden, men nogle gange lidt bestemmende.

 

Emma: Emma har sort hår, grønne øjne og lys hud. Emma er gruppens mode-pige og er meget stilfuld og trendy. Hun elsker modedesign, at tage billeder, at lave smykker, indretning, makeovers, karate og alt der har med mode at gøre.

 

Hendes signaturfarve er lilla, og hun går med en lilla trøje, marineblå nederdel og lilla sko. Hun er meget stilrigtig, men kan også nogle gange være glemsom og have svært ved at sige sin mening.

 

Mia: Mia har rødt hår, ravbrune øjne, lys hud og fregner. Mia er gruppens dyreelsker, og er også vegetar. Hun elsker alle dyr, både at bruge tid sammen med dem og at tage sig af dem. Hun er også god til sport, at spille trommer og magi og camping.

 

Hendes signaturfarve er lyseblå, grøn og lilla. Hun går med en lyseblå top (selvfølgelig med dyr på – sommerfugle), grønne bukser og lilla sandaler. Hun er meget omsorgsfuld og atletisk, men også ret stædig.

 

Andrea: Andrea har mørkebrunt hår, grønne øjne og mørk hus. Hun er gruppens musiker. Andrea er rigtig god til at synge og til at lave sine egne sange. Hun elsker alt hvad der har med musik at gøre (spille, danse, synge, teater osv.) med er også god til at lave mad. Hun arbejder på en cafe.

 

Hendes signaturfarver er lyse farver. Hun går med gul top, lyseblåt nederdel og rød-violette sko. Hun er praktisk anlagt, men til tider meget dramatisk.

Læs mere om de forskellige figurer og Lego Freinds på Legos hjemmeside

Hearthlake City:

Heartlake City er de 5 veninders hjemby og stedet hvor Lego Friends serien foregår. Hearthlake City er engelsk for Hjertesø By. Navnet kommer af at byen ligger rundt om en stor hjerteformet sø. Byen ligger mellem en strand og nogle bjerge, så veninderne har både mulighed for at tage på vandreture i naturen eller til stranden og sole sig.

 

I Hearthlake City ligger der bl.a. (og kan fås som byggesæt) en cafe, et bageri, en dyrelæge, en dyresalon, en skønhedssalon og en svømmehal. Derudover findes der i og rundt om byen faciliteter for dem der interesserer sig for flyvning, hesteridning, at kigge på delfiner, karate og mange andre aktiviteter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *