Lego Games

Lego Games

Lego Games er en serie af brætspil som er bygget af legoklodser. En perfekt blanding af spil og Lego, og en god måde at få Lego-elskeren til at spille spil.

lego games

Bag om Lego Games Serien

Lego Games serien blev lanceret i 2009. Tidligere havde der været Lego-versioner af eksisterende spil, f.eks. Skak og Kryds-Og-Bolle, men med denne serie udviklede Lego selv spillene med hjælp fra erfarne spildesignere.

Lego Games serien bruger helt almindelige Legoklodser som man kender fra andre Lego-sæt. Dertil kommer en speciel terning og en Lego Microfigur – en speciel legomand der fylder meget mindre og derfor er perfekt til spil.

I de fleste Legospil skal man selv bygge banen inden man kan spille, mens nogle enkelte sæt indeholder en del for-lavede strukturer.

Heroica

I miden af 2011 lancerede Lego ”Heroica”, et undertema baseret på rollespil, f.eks. de populære Dungeons & Dragons spil. Her er spillene mere rollespilsagtige, og går ud på at udforske forskellige områder og bekæmpe monstre. De forskellige spil i dette undertema kan også kombineres for at skabe større spilleområder.

Se en video om hvordan man spiller Lego Minitaurus her:

Hvor gammel skal man være for at spille Lego Games?

Alle Lego Games æsker har påskrevet en alder for hvor gammel man skal være for at spille dem. De fleste foreslår 8 år og opefter, mens nogle spil kan spilles allerede fra man er 6 år.

Disse påskrivninger er som regel lidt forsigtige, og man vil ofte kunne have glæde af at spille spillet med børn der er 1-2 år yngre, selvfølgelig afhængigt af barnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *