Lego Jurassic World

Lego Jurassic World

En verden af levende dinosaurer. En kæmpe park, hvor man har formået at få dinosaurerne tilbage til at eksistere, og hvor de nu lever som de gjorde fra millioner af år siden. Men selvom det lyder fantastisk, er eksperimentation med gener en farlig ting, og det kan nemt gå galt. Hvis du vil hjælpe øens mennesker, se dinosaurerne og gerne vil være en del af øens projekter, så er dette noget for dig. Dette er nemlig Lego Jurassic World.

lego jurassic world 

 Info om Lego Jurassic World

Jurassic World er en ny spillefilm som udkommer i juni 2015. Filmen er en efterfølger af den tidligere Jurassic Park serie, som spænder sig over 3 film, og som alle handler om dinosaurparken og hvad der sker på øen hvor parken ligger. Jurassic Park filmene er meget kendte, og haft stor succes verden over. Der er derfor også mange der ser frem til den nye film. Men udover filmen, kommer der i juni 2015 også en anden udgivelse – nemlig Lego Jurassic World, og denne serie udgives samtidig med filmen. Filmen og Lego serien skal følges ad, og skal give seerne en bedre forståelse af filmen, og give mulighed for selv at opleve det spændende univers.

Se traileren for det nye Lego Jurrasic World:

 

Jurassic Park filmene handler om hvordan en forsker, ved hjælp af nogle meget gamle blodprøver, formår at danne levende dinosaurer på en ø han ejer. Uheldigvis kan det være farligt at fremkalde fortidens væsener, og det værste der kunne ske sker – dinosaurerne slipper løs. Øen er nu et livsfarligt sted at være, og der skal kæmpes for overlevelse. Filmene giver mange nervepirrende scener og hændelser, og de er allesammen meget flotte lavet.

Tjek selv Lego Jurassic World ud inde på Legos hjemmeside

Lego Jurassic World en en spændende serie, der følger godt sammen med den snartkommende film. Det bliver spændende at se hvordan det hele bliver, og vi glæder os meget til udgivelserne af både filmen og Lego serien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *