Lego Lone Ranger

Lego Lone Ranger

Ude i det vilde vesten sker der mange ting. Man ved aldrig hvad kan støde på af mærkelige mennesker eller ting. Der kan nemlig ske mange ting i det vilde vesten, selv de skørreste ting kan finde sted. Det gør de bl.a. i Disneys The Lone Ranger, præcis ligesom de gør i Legos fortolkning af filmen – Lego Lone Ranger.

lego lone ranger

 

Lego Lone Ranger

The Lone Ranger er en Disney der udkom i 2013 og som foregår i det vilde vesten. Filmen byder på skuespillere som bl.a. Johnny Depp og Armie Hammer, og byder på en masse action og nervepirrende scener. Filmen er instrueret af Gore Verbinski, som også har instrueret en af pirates of the caribbean filmene. Lego Lone Ranger har lavet en serie, der tager de sjove karakterer og scener fra filmen, og formidler dem i Lego.

Se en lille reklame for Lego Lone Ranger:

Lego Lone Ranger indeholder bl.a. de to hovedpersoner Tonto og Lone Ranger, samt en masse andre af filmens personer. Derudover giver de forskellige sets scener fra filmen, som giver mulighed for at genopleve lidt af Lone Ranger og Tontos vilde rejse.

Læs selv mere om Lego Lone Ranger inde på Legos hjemmeside.

Lego Lone Ranger giver et bredt udvalg af figurer fra filmen, og gør derfor også serien så specifik i forhold til filmen. Det er alt i alt en god serie, som afspejler filmen godt, og det er en sjov måde at blive i filmens spændende historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *