Lego Minecraft

Velkommen til et uendeligt univers. Et univers, hvor man kan bygge lige hvad man vil, med lige hvad man vil. Man kan både undersøge huler, ørkener og helvede, og man kan kæmpe mod zombier og andre uhyggelige monstre. Det er nemlig Lego Minecraft.

lego minecraft 

Minecraft er et af verdens største og mest voksende computerspil, og er endda gået videre til både tablets og playstations. Alle børn og unge ved hvad minecraft er, og rigtig mange har prøvet at spille det. Lego og Minecraft minder faktisk utrolig meget om hinanden. Minecraft er grundlæggende en digital version af Lego, og det var derfor også oplagt for Lego, at lave en serie med Minecraft.

Som sagt er Minecraft et meget kendt spil. Rundt omkring i verdenen er der over 40 millioner brugere til spillet, og over 16 millioner har købt den fulde version.

Læs mere om Lego Minecraft inde på Legos hjemmeside.

Hvad handler Minecraft om?

I Minecraft spiller man som hovedpersonen Steve (man kan også vælge en kvindelig hovedperson ved navn Alex). Steve lander midt i en verden af blokke, og intet andet end ham selv med sig. Men selvom denne verden ser flot ud ved højlys dag, kan der ske nogle mystiske ting om natten. For lige så snart at solen er gået ned, begynder zombierne at komme, og hvis du ikke har et hus at bo i, skal du se at komme væk. Spillet gælder om at overleve i denne spøjse verden af blokke, og gælder udover det, om at skabe de mest fantastiske og sjove ting.

 

Når man starter spillet, har man som sagt ingenting på sig. Det gælder derfor om at samle byggemateriale, og det kan gøres på flere måder. Så snart man har hugget noget træ, kan man begynde, via et såkaldt “crafting table”, at lave både redskaber og andre blokke, som alle kan gøre noget forskelligt. Jo længere man kommer i spillet, jo mere kan man bygge via sit crafting table, og jo flere muligheder har du derfor, for at skabe flotte og fantasifulde ting.

 

Det specielle ved Minecraft er, at alle ting er i firkanter. Alle ting er lavet ud af firkanter, og det giver dermed spillet et unikt og sjovt look. Det gør det også nemt at bygge ting, eftersom næsten alle tingene i spillet har samme størrelse.

Se en fremvisning af et Lego Minecraft set:

Minecraft byder, udover vilde kreationer og en masse byggemuligheder, også på specielle og interessante steder. Nogle kræver flere kræfter at opdage end andre, men alle sammen er spændende og unikke. F.eks. kan du hurtigt finde en kæmpe underjordisk grotte, som formentligt indeholder både jern, kul, lava og en masse andet. Grotterne er dog noget af det nemme at finde.
Man kan nemlig også besøge specielle steder som f.eks. Nether – på dansk Helvede. Nether er ikke et sted hvor djævlen bor, og der er ikke noget farligt ved det. Nether indeholder dog nogle nye blokke og monstre, og det er en god detalje, som giver hele spillet lidt mere spænding. Der findes også stedet som f.eks. Jungletempler, Sandslotte, Undervandsbyer, Verdens ende, Beboede byer og meget mere. Minecraft er en bombe af opdagelser, og det er ikke andet end sjovt at spille.

 

Man kan altså bygge flere 1000 ting i Minecraft, alt er i firkanter, og man styrer selv hvordan tingene hænger sammen. Det lyder jo som Lego, og det også derfor det blev sammenlignet tidligere. Lego og Minecraft minder nemlig rigtig meget om hinanden.

 

Hvad får man i Lego Minecraft?

Lego Minecraft tilbyder, ligesom det originale Minecraft, en masse unikke steder – bl.a. Nether og underjordiske grotter. Lego Minecraft er en genial kombination af to fremragende legemidler, og blander Minecrafts uendelige univers ind i Legos lige så uendelige univers. Lego Minecraft er altså en guldgrube af muligheder, og idéerne til nye kreationer stopper aldrig.

lego minecraft2

 

 

 

 

 

 

 

 

Minecraft er et meget gennemført spil. Lego har alligevel formået at få rigtig mange af de gode detaljer med, og Lego Minecraft er derfor utrolig gennemtænkt og veludført. Lego Minecraft er en klar succes for den fantasifulde og kreative, den eventyrlystne og den nysgerrige. Lego Minecraft er noget for enhver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *