Lego Monster Fighters

Har du lyst til at kæmpe mod monstre? Være i en farlig kamp mod alt fra zombier til søuhyrer, for at få fat i månestenene før dem? Hvis ja, så er dette serien for dig!

lego monster fighters

Lego Monster Fighters kom på markedet i maj 2012, og har i alt 13 forskellige set. Blandt de 13 set kan man finde mange forskellige personer, både gode og onde. Seriens figurer er nemlig delt op i to hold, nemlig Monster Fighters og Monsters. Der er i alt 22 figurer hvori omkring halvdelen er jægerne og resten er monstrene.

 

Historien i Lego Monster Fighters

Lego Monster Fighters handler om månesten. Monstrene vil bruge disse månesten til at sikre sig jordens undergang, og de vil gøre det ved at sætte solen i en evig solformørkelse. Monstrenes leder Lord Vampyre er den store skurk i historien, og er samleren på månestenene. Lord Vampyre fik sin plan, da han skulle give en månesten i gave til sin kone. Men da han fandt ud af hvilke kræfter sådan en sten havde i sig, besluttede han sig at beholde den selv. Siden da har han været på jagt efter flere, og får hjælp af alle andre monstre, eftersom det evige mørke vil gøre dem frie. For at bringe evig mørke skal han bruge 6 månesten (der findes 7), og sætte dem sammen så han kan bruge deres kraft.

Til at redde jorden har Rodney Rathbone samlet en gruppe Monster Fighters, som sammen med ham, skal bekæmpe mørkets onde monstre, og få fat i månestenene inden dem.

Se et Lego Monster Fighters set blive bygget her:

Denne serie har en sjov og underholdende baggrundshistorie, og hvis man virkelig sætter sig ind i den, kan der bruges mange timer på at vinde månestenene fra de onde monstre. Serien er meget unik, da den byder på mange detaljer og figurer. Hver månesten har f.eks. et forskelligt udseende, i forhold til hvilket sted det kommer fra – f.eks. findes der en rød med en flagermus på. Serien har mange elementer fra filmen The Monster Squad fra 1987, og de fleste monstre kan også findes i den film.

Lego Monster Fighters er en gennemført serie, både i baggrundshistorien og i selve klodserne. Der er mange sjove ting at gøre med disse set, og der er lagt op til mange timers sjov leg.

Lær mere om Lego Monster Fighters på Legos hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *