Lego Movie

En verdenskendt animationsfilm, som ikke kun er sjov men også flot at se. Filmen der bringer et verdenskendt legetøj til live, og viser de mange sjove ting man kan lave med en god fantasi. Lego Movie, som udkom i 2014, havde en stor succes, og det er næsten klart, eftersom filmen handler om Lego, at Lego ville udgive en serie med filmen som tema.

Så find din indre mesterbygger frem, og begynd at bygge!

lego movie

Lego movie serien bygger på filmens karaktere og hændelser, og giver mulighed for selv at opleve filmens sjove kreationer og fortællinger. Sammen med hovedpersonen Emmet, kan man bygge nogle af filmens sjove elementer som b.la. Batmans bil/fly, Metalskægs piratskib, dansekats glade verden og meget mere. Samtidig med det, gælder det jo bare om at sætte fantasien løs, og bygge lige hvad man vil! Der er uendelige muligheder gemt i de kendte plastikklodser, så det er bare med at komme i gang.

Om Lego Movie

Filmen handler tydeligvis nok om Lego, og fortæller hvordan en helt normal og glad legomand, pludselig bliver del af noget meget større. Han står nu overfor en kæmpe udfordring, nemlig at stoppe den onde diktator, og redde legobyen fra hans farlige våben – krakken. Gennem filmen følger man Emmets udvikling til at blive en mesterbygger, samt hans kamp for overlevelse og information. Sammen med ham har han Graffititøsen, Batman, en overdrevet glad kat og mange flere. Det er en sjov og spændende film for alle aldre, og den giver et sjovt indblik i Legos uendelige muligheder.

Se dobbeltsofaen fra filmen blive bygget her:

Lego Movie serien er sjov at lege med, og giver inspiration til at bygge noget nyt og opfindsomt. Det er trods alt det Lego går ud på. Så giv dig i kast på vejen til at blive en mesterbygger, og lad Emmet og hans venner hjælpe dig på vej.

Læs mere om Lego Movie på Legos hjemmeside, eller se traileren for Lego filmen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *