Lego Ninja Turtles

Hvem kan ikke lide pizza? Mange kan lide pizza, men der er alligevel nogle der måske overgår din lyst til en god margerita. 4 grønne væsener og en rotte som både er fyldt med humor og styrke. Det er nemlig TMNT – Teenage Mutant Ninja Turtles. 

lego ninja turtles

De er kendte fra både film og tv-serier. De 4 ninja turtles er en kæmpe succes, både blandt voksne og børn. Alle kender de forvoksede skildpadder og deres læremester Master Splinter, som alle blev radioaktivt påvirket, da et farligt stof blev helt ned i den kloak de levede i. Da de senere voksede op som store og stærke versioner af deres rigtige art, valgte de at udnytte deres mange talenter, til at redde New York fra alle de farlige skurke der er.

 

Hvem er Ninja Turtles?

Der er 4 Ninja Turtles, hver med en forskellig farve og et forskelligt våben:

Michelangelo har en orange bandana, og bruger to nunchakus som våben.

Donatello har en lilla bandana, og bruger en bostav som våben.

Raphael har en rød bandana, og bruger to sai (kniveagtigt redskab) som våben.

Leonardo har en blå bandana, og bruger to katanasværd som våben.

 

Til sidst har de en fælles læremester, nemlig Splinter. Splinter har lært de 4 skildpadder deres kampsport ninjutsu, og selvom at han for det meste holder sig i baggrunden og giver kloge råd, viser han sig, i alvorlige situationer, som den ultimative mester.

Se et af Lego Ninja Turtles’ set blive bygget her:

Lego Ninja Turtles viser den velkendte undergrundsverden som ninjaerne lever i, og giver forskellige episoder og missioner i de forskellige sets. Nogle af temaets sets har endda filmen “Teenage Mutant Ninja Turtles” fra 2014 som udgangspunkt.

Læs mere om Lego Ninja Turtles på Legos hjemmeside.

Lego Ninja Turtles er en sej genfortælling af de sjove og kendte ninja turtles, og giver plads til en masse fantasi og leg. Om det er film, serie, tegneserie eller Lego, så har TMNT en masse af byde på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *