Lego Pirater

Ohøj! Velkommen ombord til en verden ude på havets blå. En verden med hajer, øde øer og farlige pirater. Bered dig på en sjov og udfordrende verden, og tag din klap for øjet på. Det er tid til Lego Pirater.

lego pirater 

Hvad er Lego Pirater?

Lego Pirater en en af Legos ældste serier, og går helt tilbage til 1989. Lego Pirater var det største tema efter de tidligere og kendte Lego City, Lego Castle og Lego Space. Lige Siden 1989 har Lego Pirater været i produktion, og hvert år kommer der fortsat nye sets. Lego Pirater byder på en sjov og barsk verden, som kan give mange sjove legetimer og idéer, og finder sted hvor alt kan ske – det store hav.

Se videoen med alle de nye Lego Pirater set her:

Alle kender historier om pirater. Mange kender f.eks. Kaptajn Klo fra Peter Pan eller Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean. Alle ved, at hvis man ser en person med enten et træben, en klap for øjet eller en klo i stedet for en hånd, så er det pirater der er snak om. Barske, grådige og farlige mænd, som sejler rundt på de syv have, slås og kæmper og som altid er efter en skat. Pirater er et kendt fænomen, og Lego har også givet deres version af hvordan pirater ser ud.

 

Hvad tilbyder Lego Pirater?

Med Lego Pirater kan man opleve og bygge en opdagelsesrig verden, som f.eks. piraternes vilde jagt efter guldskatte. Lego byder på klassiske pirater, flotte og store piratskibe, øde øer, hajer og krokodiller og meget mere. Lego byder på stort set alle de kendte kendetegn ved pirater. Stribede trøjer, en papegøje på skulderen, pistoler og meget mere. Lego Pirater giver mulighed for mange timers leg, og indeholder så mange elementer, at der altid kan laves nyt. Havet er et ukendt og farligt sted, og hvem ved hvad der ikke kan ske?

Du kan også selv læse mere om Lego Pirater på Legos hjemmeside.

Lego Pirater er både fascinerende og godt produceret. Der er tænkt over alle detaljer, og mulighederne for leg stopper aldrig. Man kan endda skyde med kanonerne, og dermed lave seje overtagninger af både skibe og borge. Lego Pirater er sjovt for hver en sjæl, og kan leges med af både piger og drenge, gamle som unge. Der er ingen tvivl om at Lego vil fortsætte med at producere denne serie, ligesom de har gjort i over 25 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *