Lego Racers

Lego Racers er en gammel serie, som går helt tilbage til 1998. Der blev kun produceret 1 set i 1998, og næste i rækken kom ikke før 2001. Alligevel har Racers vokset sig utrolig stort, og har siden da fået over 245 sets samt både video- og brætspil.

lego racers

Lego Racers har, som mange andre af de store temaer, også undertemaer og endda 11 af dem. Heriblandt kan man finde nogle store bilmærker sammen med nogle af Legos egne temaer. Der findes både noget for de større og for de mindre, og alle aldre kan nyde denne series mange muligheder.

Se en video af en Lego Racer bil her:

Hvad er Lego Racers? 

Lego Racers handler om biler og kapløb. I de forskellige undertemaer – f.eks. Ferrari – kan man finde kendte racerbiler, som Lego har skaleret ned til en mere passende legetøjsstørrelse, og man kan både bygge og lege med bilerne. Dette er ikke kun sjovt for bilentusiaster, men er også sjovt for den helt normale Lego elsker. Bilerne som Lego har lavet er meget gennemførte. Alle modeler har mange grundige detaljer, og det giver alle de forskellige serier lidt ekstra at være imponeret af. En anden underserie, nemlig Radio-control, giver endda hver bil sit eget joystick, så man kan styre den, præcis ligesom alle andre radiobiler. Bilerne er stort set lavet af Lego, og dette giver muligheder for tilbygninger på bilens facade. På denne måde kan man designe sin egen radiobil, og det er rigtigt sjovt at eksperimentere med. Lego Racers er en sjov serie for alle, og dens mange undertemaer og muligheder gør den kun bedre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *