Lego Ringenes Herre

En verdenskendt trilogi. Både i film- og bogformat har denne historie imponeret og interesseret millioner af mennesker, og har været grundlag for hvad man i dag kalder rollespil. Denne verden er sprængfyldt med både karakterer, steder og historier, og det er det der gør den så fantastisk. Det er nemlig Ringenes Herre.

lego ringenes herre

Lego Ringenes Herre har haft succes både i legoklodser og som videospil. Lego Ringenes Herre udgav nemlig et spil i november 2012, som ligesom de forskellige sets, handlede om selve historien om ringenes herre. Videospillet giver ikke kun sjov alene, men passer perfekt med selve sættene. Spillet bringer klodserne til live, både i selve spillet, men også for de ægte klodser.

Læs selv mere om Lego Ringenes Herre på Legos hjemmeside.

Stor succes

Lego Ringenes Herre har i alt 16 sets, som har episoder fra alle 3 bøger/film. Derudover findes der, som en serie for sig selv, også Lego Hobbit, som foregår i samme verden. Bogen der har skabt de tre “The Hobbit” film, blev skrevet af samme forfatter som Ringenes Herre, nemlig J.R.R. Tolkien. Både Ringenes herre og Hobitten filmene har haft stor succes verden rundt, og mange er bekendte med karaktererne fra begge historier. Nogle går endda igen – bl.a. Legolas, en elverprins hvis bueskydningsevner overgår ens fantasi.

Ringenes Herre handler om hobbitten Frodo, der som opgave får tildelt ansvaret, at ødelægge en meget vigtig ring. Det viser sig dog ikke at være helt nemt, og man finder hurtigt ud af, af denne ring har en stor betydning for fremtidens hændelser. Igennem 3 film følger man spændt med i Frodos og hans venners mission, og bliver introduceret til dette fantastiske univers. Både filmene og bøgerne er fantastiske, og det er derfor også klart, at Lego ikke har skuffet med denne serie. Lego Ringenes Herre er en flot og veludført serie, som giver den velkendte stemning fra filmene og bøgerne.

Se et af de fede sets fra Lego Ringenes Herre i et speed-build review:

Lego Ringenes Herre er en flot og cool serie. Næsten alle mennesker kender til ringenes herre, det er der ingen tvivl om. Der er uendelige muligheder i Tolkiens univers, ligemeget om det er i Lego-, video-, bog- eller filmformat. Denne serie er ikke en undtagelse for de mange fantastiske muligheder, og Lego har gjort en rigtig godt arbejde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *