Lego Scooby Doo

Kom med! Tag på eventyr med de 4 venner og detektiver, og løs nogle mærkelige mysterier. Selvom spøgelser og monstre ikke findes, finder der nogle mærkelige ting sted rundt omkring i verdenen. Det er op til dig, de fire venner og deres hjælpende hund – Scooby Doo – at løse mysterierne, og det kan ikke gå for langsomt!

Scooby Doo er en TV-serie som havde premiere i år 1969, og der bliver ved med at blive lavet nyt materiale. Serien er opfundet af Joe Ruby og Ken Spears. Der er udgivet 4 Scooby Doo film, samtidig med at serien har kørt. Den kendte serie bliver ved med at være sjov, og det er også derfor at Lego har valgt at lave et tema om det. 

lego scooby doo

 

Handlingen i Scooby Doo

Scooby Doo handler om 4 teenage detektiver, som altid er på vej til at løse et mysterie om noget med monstre. Tingene som de opklarer har altid noget urealistisk over sig, og det er derfor spændende at finde ud af hvem bagmanden er, og hvordan han gjorde det hele. Serien er både sjov og gennemtænkt, og kan ikke kun nydes af børn, men af mennesker i alle aldre. De fire detektiver (på engelsk) – Fred, Daphne, Velma og Norville, har på deres undersøgelser altid deres brune hund Scooby Doo med sig. Scooby Doo bringer ofte et lille grin til publikum, mens at de fire venner undersøger sagen, og det er ham der bringer humor til de lidt uhyggelige hændelser.

Se fede billeder af de nye Lego Scooby Doo sets her:

Lego Scooby Doo udkommer i august 2015, og er derfor en meget nye serie. Mange er spændte på at se hvordan serien kommer til at se ud, eftersom der kun er udgivet billeder af produkterne. Til gengæld ser de forskellige sets rigtig kreative ud, og man kan sikkert se frem til noget god leg med dette tema. I serien kan man både få hovedpersonernes klassiske turbus, nogle af de klassiske monstre, og selvfølgelig forskellige og sjove mysterier der skal løses. Med hører hovedpersonerne og selvfølgelig Scooby Doo selv.

Læs mere om Lego Scooby Doo på Lego Ideas.

Serien lægger op til en masse sjov, og det bliver spændende at se om der kommer mere. Man kan nemlig aldrig få nok af Scooby Doo og de spændende mysterier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *