Lego Simpsons

Velkommen til et hylende sjovt univers. Et sted hvor menneskene har 4 fingre i stedet for 5, et sted hvor der altid er problemer og et sted hvor menneskene er gule – nemlig Springfield fra The Simpsons.

lego simpsons

The Simpsons er en meget kendt TV-serie som startede i december 1989. Siden da har der været over 552 episoder, en spillefilm og adskillige computer og brætspil som alle er baseret på Matt Groenings (skaberen af The Simpsons) geniale historier. Serien har vundet flere priser bl.a. 23 Emmyer og 22 Annie Awards. Både magasiner og filmanmeldere har kaldt serien for “Århundredets serie” og “1990’ernes bedste show”, og mange mennesker har tænkt det samme. The simpsons har sat sit præg mange steder, og Lego er også et af dem.

 

Historien om The Simpsons

The Simpsons handler om familien Simpsons, som bor i en lille by ved navn Springfield. Familien består af familiefaren Homer, som ikke altid er lige klog. Homer er meget doven og naiv, og mange episoder handler om hvordan han dummer sig.

Hans kone Marge har et verdenskendt karaktertræk, nemlig hendes høje blå hår. Marge har den sunde fornuft i familien, og hjælper tit de andre med deres problemer.
Deres 3 børn, Lisa, Bart og Maggie er også en stor del af serien. Lisa er den klogeste når det angår matematik og fysik, men er desværre ikke særlig klog socialt.

Hendes bror bart er dog det stik modsatte. Bart er seriens skarnsunge, og han laver hele tiden narrestreger. Han er dog ikke særlig klog, og overlever derfor på sine sociale færdigheder som klassens klovn. Karakteren Bart var med i Time Magazines top 100-liste over århundredets mest indflydelsesrige personer. Han var den eneste fiktive person.

Til sidst er der lillesøsteren Maggie. Man lærer aldrig rigtig Maggie at kende, men alligevel ved man hvem hun er. Hun har altid en sut i munde, og det virker til, at hun aldrig bliver ældre.

Se familien Simpsons hus blive bygget og vist her:

 

En sjov og spændende serie

Fordi at Simpsons har så mange sæsoner og episoder, er derfor også rigtig mange detaljer om både figurerne og stederne. Det er derfor sikkert, at det hele bliver lidt sjovere at lege med, når det er man faktisk kender til serien. Lego kan selvfølgelig altid leges med, også selvom man ikke kender karaktererne. I dette tilfælde betyder karakterernes personlighed dog så meget, at det virker bedst at kende bare lidt til serien.

 

Denne serie er sjov og spændende, også selvom man ikke er en kæmpe Simpsons Nørd. Som sagt virker det hele bedst hvis man kender lidt til serien, men man behøves slet ikke at have set alle episoder. Denne serie er produceret både til seriens gamle fans, men også til de nye. Ligemeget hvad er det sjovt at lege i denne mærkelige verden, og man får helt klart lyst til at se Simpsons.

Læs mere om Lego Simpsons på denne side.

Legos første udgivelse af The Simpsons temaet var i år 2014 og var af familiens lyserøde hus. Sættet indeholder 2523 brikker, og indeholder alle familiens karakterer plus deres meget troende nabo Ned Flanders. Lego har designet hele Simpsons universet utrolig godt, og hele idéen er gennemført og velproduceret. Lego Simpsons er både sjovt og flot, og det er en god måde at opleve universet på egen hånd.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *